05 mar 2017

Tack för i år! Ett meddelande från oss till er.

0 Kommentarer

Lördagen den 4 mars var salongen återigen fullsatt. Stämningen var på topp. Energin var hög. Publiken var som vanligt fantastisk!
Med blandade känslor rev vi årets scen efter vår sista föreställning. Året har varit otroligt. Fantastiskt. Vi har haft över 4000 besökare. Lovorden har haglat, men vi har även fått kritik och det är helt i sin ordning. Vi strävar efter att bli bättre, vassare och mer nyskapande. Vi kommer dock aldrig att kunna tillfredsställa alla. Det är omöjligt. Men i år tycker vi verkligen att vi har lyckats, och som sagt, publiksiffrorna talar ju för sig själva. Vi hade 3500 besökare förra året vilket betyder att vi slog det tidigare rekordet med hästlängder.
Vi i Göörglad/Nya Halmstadrevyn vill rikta ett varmt tack till alla er som har gästat oss.

Vi kommer nu att ta en välbehövlig paus innan arbetet med nästa års revy sätter igång, och den pausen blir inte långvarig för det är ett arbete som egentligen aldrig avstannar. Vi kan helt enkelt inte vänta med att börja jobba på en ny revy. Arbetet sätter igång oavsett om vi kommer fram till att vi ska eller inte ska köra nästa år. Allt hänger på om vi har tillräckligt med folk som kan och vill engagera sig. Vi gör det här på ideell basis för att vi tycker att det är så fruktansvärt roligt, det vill säga, ingen av oss är avlönad vilket många kan tro. Alla pengar vi får in från biljettförsäljning, programblad och garderob går oavkortat till nästa produktion, men på vägen dit får alla lite festligheter och trevliga samkväm och det är det som driver oss hela vägen fram till den dag när vi är tillbaka i Figarosalen. När publiken strömmar in. När orkestern stämmer upp. När ensemblen dansar in på scen. När frenesin bakom scenen pågår obemärkt för besökaren. När skratten och applåderna kommer. Det är då vi får vår betalning.

Så återigen. Ett stort tack till alla er som har besökt oss i år och tveka inte på att höra av er med synpunkter, beröm, kritik osv. på info@goorglad.se eller på Facebook (Göörglad-Nya Halmstadrevyn).

Med vänliga hälsningar och hopp om återseende: Göörglad/Nya Halmstadrevyn

[topp]