24 feb 2018

Bara tre föreställningar kvar

0 Kommentarer

Årets revyperiod lider mot sitt slut och det har i vanlig ordning gått alldeles för snabbt.
Har du inte hunnit se oss ännu så är det hög tid nu.
Om du undrar vad det här är för en form av föreställning så kommer förklaringen här:
Vi har valt att inte inrikta oss fullt ut på lokala händelser av den enkla anledningen att det inte är så spännande och att ett fåtal känner till varje notis som stått i Hallandsposten exempelvis.
Vi tar upp det lite större och mer kända lokala, vi tar upp rikstäckande händelser och globala händelser blandat med rena sketcher och låtar som kan handla om precis vad som helst.
Allt är inte nyhetskopplat eftersom det skulle bli en rätt träig föreställning.
Vi håller ett högt tempo mellan numren. Vi blandar sketcher med sånger ungefär 50/50. Vi har en riktig orkester och en mycket duktig ensemble och scenarbetare.
Vår tanke är att underhålla på ett alternativt sätt. Vi vill spränga lite gränser och istället för att ge oss på lokalpolitiker eller ministrar bara för att de sitter på sådana poster (det vill säga, “sparka uppåt” som annars är synonymt med revy) har vi valt att ta upp ämnen som MeToo, rasism/nazism, avsaknaden av källkritik i samhället och så vidare. Vi försöker roa alla men även trycka på samhällets faktiskt ömma punkter, och det faller inte alltid väl ut hos alla. 
Vi kan dock utlova att de allra flesta som har sett oss har gått från Figarosalen med ett leende på läpparna och en skön känsla i kroppen.

Varmt välkommen till Figarosalen på Halmstads Teater!

[topp]